Bułgarski chłodnik z ogórków na bazie jogurtu greckiego z dodatkiem arbuza i pistacjowej kruszonki.
Danie główne
stek z grillowanego kalafiora w maślanym sosie Café de Paris podany z ziemniaczanym purée, pieczonym czosnkiem i czerwonym pieprzem.
Deser
czekoladowy tort przekładany chrupiąca praliną i ganache czekoladowo-rozmarynowym
+
W cenie menu wliczony wine pairing. Przewidywany czas kolacji: 2h
Menu B
Menu mięsne
Przystawka
Bułgarski chłodnik z ogórków na bazie jogurtu greckiego z dodatkiem arbuza i pistacjowej kruszonki.
Danie główne
udziec z indyka pieczony w czerwonym winie, nadziewany kasztanami, polany sosem żurawinowym, podany z glazurowaną marchewką w miodowo limonkowym duecie
Deser
czekoladowy tort przekładany chrupiąca praliną i ganache czekoladowo-rozmarynowym
+
W cenie menu wliczony wine pairing. Przewidywany czas kolacji: 2h