A gdyby tak dzikość lasu przenieść na talerz? Proszę bardzo! Popup’owa restauracja w Przystanku Czekaj.
O Doświadczeniu
Pop-up w lesie
Leśna kolacja powstała z myślą o wszystkich “Foodies’ach”, którzy pragną czegoś więcej niż wyjście do restauracji, którzy kochają naturę, las i niecodzienne połączenia na talerzu. Leśną pop’upową restaurację otwieramy dla wszystkich tych, którzy chcą przeżyć niezapomniany lipcowy wieczór z pysznym jedzeniem, kuchnią na żywo w akompaniamencie ptaków i innych leśnych stworzeń.
- 22 lipca 2023 (Sobota) 18:00
Kogo spotkacie?
Ludzie lasu
Bartosz Brogowski, łódzki szef kuchni, który swą kulinarną przygodę rozpoczynał pod okiem Wojciecha Modesta Amaro w programie “Hell’s Kitchen” wraz z teamem z portalu “Łódź Smakuje” serdecznie zapraszają na pięciodaniowe menu degustacyjne. Do dań przewidziany jest wine pairing, który przygotował dla nas znany łódzki sommelier Michał Bald. Cały leśny serwis wychodził będzie spod rąk Łukasza Kobyłeckiego – reprezentanta Polski w kategorii “serwis restauracyjny” na Euro Skills Gdańsk’23.
Masz pytania? – Zadzwoń: +48 601 208 314
A GDZIE TEN LAS?
Po... Czekaj
Kolacja odbędzie się na terenie “Przystanku Czekaj” w prywatnym lesie. Obiekt stworzony jest w duchu slow life’u przez miłośników jedzenia. Drewniany domek otoczony lasem, staw i wszech otaczająca przyroda zachęca gości do odwiedzania tego miejsca również pod kątem wszelakich warsztatów związanych z rozwojem osobistym. Trend “al fresco dining” był naszą inspiracją do zorganizowania kolacji. Ilość miejsc ograniczona. Zapraszamy do naszej przestrzeni
Wieś Czekaj pod Uniejowem, woj. łódzkie
to co, widzimy się?
Zarezerwuj doświadzenie
- Kolacja w lesie
- 5 daniowe doświadczenie
- Wine pairing
- Perfekcyjny serwis
399 PLN/os. Zarezerwuj już dziś, ilość miejsc ograniczona.