A gdyby tak dzikość lasu przenieść na talerzu? A może Azja? Ale w nieoczywistych połączeniach, Azja, która na pewno zostanie zapamiętana na długo! Proszę bardzo! Popup’owa restauracja w Przystanku Czekaj.
O Doświadczeniu
Podróż do Azji
Cześć, pora ogłosić kolejną leśną kolację! Chcemy wykorzystać sezon letni i ugościć, w naszych leśnych progach, jak najwięcej foodiesów! Tym razem łączymy siły ze Sneczem! Jak Snecz, to wiadomo, że Azja!
Azja, ale w nieoczywistych połączeniach, Azja, która na pewno zostanie zapamiętana na długo! Mamy szczęście, że do 11.08 trwa Fine Dining Week, a to znaczy, że będziemy ponownie doświadczeniem specjalnym! 3-daniowe doświadczenie kulinarne w lesie, przy akompaniamencie ptaków i innych leśnych stworzeń, z nutką zmysłowej azjatyckiej podróży. Uwaga: podróż do „Azji” ma ograniczoną liczbę miejsc siedzących. Kto pierwszy ten lepszy!
- 3 sierpnia 2024 (Sobota) 18:15
Kogo spotkacie?
Ludzie lasu
Tym razem Łódż Smakuje łączy siły z szefem kuchni Bartoszem “Sneczem” Dębskim. To zakochany w Azji szef kuchni freelancer z bardzo fajnym podejściem do kulinariów. Tworzy dania stosunkowo proste, trochę street foodowe, ale jednocześnie bardzo oryginalne i bazujące na najmodniejszych trendach w światowej gastronomii. Trener kulinarny, który podczas warsztatów kulinarnych stawia na proste, szybkie i sprytne receptury, które dają uczestnikom maksymalną frajdę podczas gotowania. Konsultant gastronomiczny, który współtworzył i tworzył ciekawe miejscach w całym kraju (m.in. Wshoku, Pizza Boyz, Kolektyw i Pho Shop). Prowadzi swój projekt street foodowy Spoko Shama oraz Snecz Gotuje. Za serwis odpowiemy my – Kasia oraz Igor.
Masz pytania? – Zadzwoń: +48 669 258 456
A GDZIE TEN LAS?
Po... Czekaj
Kolejna edycja kolacji również odbędzie się na terenie “Przystanku Czekaj” w prywatnym lesie. Obiekt stworzony jest w duchu slow life’u przez miłośników jedzenia. Drewniany domek otoczony lasem, staw i wszech otaczająca przyroda zachęca gości do odwiedzania tego miejsca również pod kątem wszelakich warsztatów związanych z rozwojem osobistym. Trend “al fresco dining” był naszą inspiracją do zorganizowania kolacji. Ilość miejsc ograniczona. Zapraszamy do naszej przestrzeni.
Wieś Czekaj pod Uniejowem, woj. łódzkie
to co, widzimy się?
Zarezerwuj doświadzenie
Jeśli jesteście otwarci na nowe doświadczenie, zapraszamy do Przystanku Czekaj, tuż pod Uniejowem.
- Kolacja w lesie
- 3 daniowe doświadczenie
- Koktajl festiwalowy alkoholowy lub bezalkoholowy
Już za 259 PLN/os.
Zarezerwuj dziś, ilość miejsc ograniczona.
Organizatorzy zastrzegają sobie możliwość zmian w programie także ze względu na warunki pogodowe o czym uczestnicy zostaną powiadomieni z niezbędnym wyprzedzeniem (najpóźniej w dniu 3 sierpnia w godzinach porannych). Organizatorzy zastrzegają sobie prawo zmiany terminu wydarzenia lub jego całkowitego odwołania ze względu na warunki pogodowe, wprowadzenia zaostrzonych rygorów bezpieczeństwa sanitarnego w szczególności z uwagi na zagrożenie wynikające z obowiązującego stanu epidemii SARS-CoV-2.